Ons bedrijf

Loodgietersbedrijf Lam Joh is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden. Wij zijn een echt familiebedrijf, opgericht door opa in 1937 en overgedragen van vader op zoon. Inmiddels zit de derde generatie al in het bedrijf. Wij proberen ons te onderscheiden in de kwaliteit van het werk en de omgang met de klant. Zo rekenen wij geen voorrijkosten en zijn onze offertes altijd kosteloos en vrijblijvend.

Naast dakwerk en zinkwerk verzorgen wij ook installatiewerkzaamheden. U moet dan denken aan de installatie van gas, centrale verwarming en sanitair. Wij verzorgen ook kleine elektrische installatie werkzaamheden. Loodgietersbedrijf Lam Joh verhelpt ook problemen met de riolering.

Samenwerken aan mooie projecten? Contacteer ons

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf en bestaat sinds 1937. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende en gewaardeerde partij in de regio met 4 medewerkers.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van dak- en zinkwerk, installatiewerkzaamheden en riolering.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.