Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, dat uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in ’t Gooi, Utrecht en Amersfoort. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum.

Onze diensten bestaan uit loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij installatiewerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor de installatie van gas, centrale verwarming, sanitair en klein elektrisch installatiewerk. Daarnaast verhelpen wij problemen met de riolering. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in dak- en zinkwerk en de installatie en het onderhoud van de centrale verwarming. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Stuur ons uw opdracht omschrijving Wij nemen contact op

Service en onderhoud

Voor het behoud van de installaties en de hierbij behorende veiligheid is het raadzaam om met enige regelmaat onderhoud uit te laten voeren. Tijdens het onderhoud wordt er door een specialist gekeken naar storingen en kleine defecten, na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer zeker van een installatie die goed functioneert. Een goed functionerende installatie levert u een besparing op in vergelijk tot een installatie met kleine defecten. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden. Wat is het voordeel; u een optimaal werkende installatie en wij een tevreden particulier of bedrijf die een goed werkende en veilige installatie heeft.

Dakbedekking

Dakbedekking, Leibedekking, kunststof of zelfs koper. Restauratie, renovatie of nieuw, wij hebben het vakmanschap in huis om het dak te maken dat bij uw pand past. Natuurlijk verzorgen wij ook de lood en zink werken.

Zinkwerk

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten. Laat altijd een specialist kijken naar de klacht die u heeft, het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet. Wordt dit niet op de juiste wijze aangepakt dan kunt u met blijvende schade blijven zitten of zelfs erger, het dak moet vervangen worden.

Loodgieters werk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat u er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden.

U schakelt dan het liefst een specialist omdat u dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.